K.I.P. Kunst in Park

K.I.P. Kunst in Park

Een nieuw evenement stichting Betonkunst-Oosterhout.

Geachte kunstenaar of cultuuruiting,

De kunstenaars van de Stichting Betonkunst Oosterhout met hun kunstwerken in het stadspark hebben het idee opgevat om het 5 jarig jubileum iets verlaat stil te staan met een evenement in het park onder de naam K.I.P. Kunst in het Park.

De bedoeling is dat de kunstenaars van de Stichting Betonkunst Oosterhout zich presenteren bij hun kunstwerken ieder samen met “jonge” kunstenaars en dat er elders in het park andere soorten van kunst- en cultuur optreden, zoals schilderen, beeldhouwen, dans, muziek en (straat)toneel. Naar het voorbeeld Oerolfestival op Terschelling, dus op een Oerolachtige manier, maar wel in het park of parken en eventueel De Heuvel, mogelijk gecombineerd met een kunst en brocantemarkt. Centraal in het park zal een groet terras worden opgebouwd met mogelijk een podium of podia afhankelijk van het aantal deelnemers.

Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 26 mei 2019 van 11.00 – 17.00 uur.

De vraag aan u is of er belangstelling van u of de organisatie die u vertegenwoordigd is om deel te nemen aan dit evenement. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, er is ook geen vergoeding voor.

U kunt dit kenbaar maken door onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Met vriendelijke groet,

 Frans Gabriels mede namens de kunstenaars van de stichting Betonkunst Oosterhout

 

 Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven