Wij nodigen u uit hieronder uw reactie te plaatsen!

01 december 2012

Lianne Smit Luijten

Maud, jouw bank is een echte verrijking van ons Oosterhouts stadsbeeld. Het kasteelpark is ermee vereerd en de Oosterhoutse bevolking is je er dankbaar voor! Ben gerust erg trots op je kunstwerk.
07 november 2012

Ad Jespers

Geweldig initatief, verreiking van het park, kleurrijk en zeker de moeite waard, ga vooral eens kijken en aanschouw.
02 november 2012

Riet Alberts

Ik geniet nog elke dag van de kunstwerken in het park als ik over mijn balkonnetje kijk. Ze hebben allemaal een grote aantrekkingskracht op kinderen die er heerlijk op spelen. Het park is weer in beweging!

Riet Alberts
De Doelen - Oosterhout
21 oktober 2012

Caroline

Zaterdag ben ik gaan winkelen met vriendinnen in Oosterhout auto geparkeerd, en door de parken naar de binnenstad gewandeld, wat een verassing wat ik daar in de parken zag staan, kunstwerken gemaakt van rioolbuizen wat een leuk en origineel idee, prachtig in de parken.

Caroline met vriendin
19 oktober 2012

Jan Bertels

Wat leuk om, door de parken wandelend, een route van eigentijdse kunst te ontwaren!
Mooi om te zien hoe sommige kunstwerken helemaal opgenomen lijken te worden in de natuur en andere daar weer contrasterend hun eigenheid tonen, zoals kunst dat doet. Een aanwinst voor Oosterhout! Chapeau!!!
14 oktober 2012

Hanneke Mous

Over de kunstwerken heb ik geen mening. Wel over de plek waar ze staan. Waarom in het park? Deze parken zijn zo mooi en historisch dat ik het niet vind kunnen dat daar deze kunstwerken zijn geplaatst. Het verstoort het natuurlijke beeld. Ik wandel er elke dag en ik voel me niet meer thuis in het park. Zonder inspraak of bestemmingsplan? Laten jullie deze niet juichende reactie nu wel op de site staan?
10 oktober 2012

Gom van Geel

Vreselijk dat zo'n mooi park ondergeschikt is gemaakt aan deze schreeuwerige en opvallende objecten. Doodzonde en onbegrijpelijk!
06 oktober 2012

Ad Bol

Alle lof voor de kunstenaars. Ook voor de mensen achter hen.
Vind de kunstwerken speels en uitnodigend.
Traditioneel, modern, kombinatie van materialen; alles kan in de mooie Oosterhoutse parken.
En dat hebben de kunstenaars met hun werken bewezen.
30 september 2012

Ruud Boelaars

Hallo Maud, Wat een geweldige bank, Ik ga hem van de week in het echt bekijken. Wat een lef om aan zoiets te beginnen, Ga maar lekker door, je gaat fantastisch zo.
^ Naar boven