Betonkunst winter foto's

20 maart 2019

  Klik op icoon voor de laatste foto's

K.I.P. Kunst in Park

20 maart 2019     RenĂ© Frik

 

K.I.P. Kunst in Park

Een nieuw evenement stichting Betonkunst-Oosterhout.

De kunstenaars van de Stichting Betonkunst Oosterhout met hun kunstwerken in het stadspark hebben het idee opgevat om het 5 jarig jubileum iets verlaat stil te staan met een evenement in het park onder de naam K.I.P. Kunst in het Park.

De bedoeling is dat de kunstenaars van de Stichting Betonkunst Oosterhout zich presenteren bij hun kunstwerken ieder samen met “jonge” kunstenaars en dat er elders in het park andere soorten van kunst- en cultuur optreden, zoals schilderen, beeldhouwen, dans, muziek en (straat)toneel. Naar het voorbeeld Oerolfestival op Terschelling, dus op een Oerolachtige manier, maar wel in het park of parken en eventueel De Heuvel, mogelijk gecombineerd met een kunst en brocantemarkt. Centraal in het park zal een groet terras worden opgebouwd met mogelijk een podium of podia afhankelijk van het aantal deelnemers.

Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 25 aug. 2019 van 11.00 – 17.00 uur.

De vraag aan u is of er belangstelling van u of de organisatie die u vertegenwoordigd is om deel te nemen aan dit evenement. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, er is ook geen vergoeding voor.

U kunt dit kenbaar maken door het contactformulier in te vullen wat u hier kunt vinden.

Wie haalde René Friks kunstwerk De Visser van zijn sokkel in Doel?

10 augustus 2018     Ralph van Wolffelaar Bn de Stem

DOEL – Wie heeft het beeld De Visser van René Frik in het Vlaamse Doel van zijn sokkel gehaald en verplaatst? En waar is de bijbehorende steen? Vragen waar de Oosterhoutse kunstenaar antwoord op wil.

Link naar het artikel klik op de foto.

 

In Memoriam: Piet van Riel

07 oktober 2017

 'Verdwaalde Cobra' Piet van Riel is niet meer
OOSTERHOUT - Op 29 september 2017 is de Oosterhoutse kunstenaar Piet van Riel op 66-jarige leeftijd overleden.

Lees meer

Speelse bokalen van Geelen in buitenplaats kasteel Wijlre - Limburg

14 september 2017

 

Een ander voorbeeld hoe betonkunst uitstekend past in de natuurlijke omgeving van een klassiek aangelegd park...

 

Lees meer

To beton of not to beton...

31 augustus 2017

 

De schrijver van het gewraakte stuk, Emile van Rooij, heeft gemeend een hele pagina met overwegend negatieve reacties moeten te plaatsen in de uitgave van 31 augustus en daarbij de positieve reacties te bagatelliseren omdat ze van fans, bekenden of familieleden zijn. Alsof de mening van die mensen niet oprecht is. Daarbij noemt hij ter illustratie zelfs enkele personen bij naam...

 

 

Lees meer

Overweldigende reacties op krantenartikel

24 augustus 2017

 

Op het persartikel in Weekblad Oosterhout van Emile van Rooij, waar hij zijn persoonlijke vernietigende kritiek levert op dit kunstproject, stromen de reacties binnen!

 

 

 

Lees meer

Naar de reacties

^ Naar boven